HTML

Rulett / Roulette Stratégiák

Stratégiablog Istvántól, a kaszinostrategiak.info hivatalos blogjaként.

Friss topikok

Eldőlhet már az elején fejben

Istvan (Kaszinostrategiak) 2011.02.10. 11:07

Sziasztok ismét! Elnézést a viszonylag hosszabb kihagyásig de elég húzós volt ez a pár hét, sokat voltam külföldön is és nap végére már legkevésbé sem volt kedvem a kijelzőt nézni.

Direkt nem "Fejben dől el" lett a címe a bejegyzésnek, hiszen szerencsejátékban, azon belül is pl most a rulettben kissé túlzás lenne ezt állítani... sőt, hiteltelen nagyképűséghez sorolnám ha valaki ezt írná le.

De mégis eldőlhet fejben valami, ez pedig nem más mint az, hogy hogyan állunk fel az asztaltól! Higyjétek el ez elég meghatározó már a játék elején. (Arról most nem lesz szó, hogy kattogó aggyal, más gondolatokkal esetlegesen problémákkal tele nem szabad játszani.)

 3 szcenáriót vázolnék fel, mindegyik úgy kezdődik: fölöslegesen nem szeretnél kockáztatni és mindenhol 1-5-10-es téteket használunk.

 1. Jó szériát fogsz ki, különböző módszereket alkalmazva nem csak 10-20-30 Eurót/zsetont nyersz az asztalnál hanem akár 70-100-at is. Ez az a pont ahol minden jó széria egyszer véget ér a fenti tétek mértékével számolva. Ez lehet olyan 8-10 kör kb.

 2. Egyszer-kétszer bejön, utána nem. Ezt viszonylag nehéz érezni és mégnehezebb megálljt parancsolni, de a végeredmény ezen múlik, hogy mikor és hogy hagyod abba. Lehet +15nél fogod de az is lehet, hogy -5nél. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél és érzed valamennyire a szériát, akkor az már fél siker.

 3. Szivató szériába ülsz bele vagy egyszerűen csak az első 3-4 pörgetés bukó lesz egyből. Ha már az első se jön be akkor célszerű egyből vagy 1 kör múlva más stratégiát, tétrakást használni. Sokszor megtörténik az, hogy 4-5 rossz kör után egy nagyon jó széria következik. Ha semmi se jön össze (ez előfordul) akkor megint ott tartunk, hogy a játékos szabja meg a határt amennyit veszthet.

 Mindez persze csak éles, megfontolt gyakorlással sajátítható el, ami játékpénzzel nem működik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-roulette-strategiak.blog.hu/api/trackback/id/tr92651247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása