HTML

Rulett / Roulette Stratégiák

Stratégiablog Istvántól, a kaszinostrategiak.info hivatalos blogjaként.

Friss topikok

Forgalom nélkül nincs bevétel

Istvan (Kaszinostrategiak) 2011.03.24. 15:59

A kereskedelmi élet nagy igazsága, de lássuk mennyiben igaz ez az online kaszinózásra.
Ha abból indulunk ki, hogy ha nem játszunk akkor se nem nyerünk, sem pediglen nem vesztünk... akkor ok :) végülis stabil a pozíció csak nem ezért álltunk neki az egésznek.

A folyamatos tapasztalat és gyakorlatszerzés megkívánja a minimum heti 1-3 alkalmat, amikor is nem hagyjuk elveszni az összegyűjtött tudást, illetve gyakorolunk.

Nagyon sokan csinálják azt, hogy rákattannak, 1-2-3 hétig éjjel nappal nyomják és utána amikor teljesen belefeledkeztek már egy szopó szériában sokat vesztenek. Ez már a megszállottság határa. Persze ilyenkor abbahagyják és lehetséges, hogy soha az életbe nem fognak foglalkozni vele.

Ez így nem jó!

Ha valaki követi a stratégiát akkor eleve nem lehet belőle megszállott, hiszen az alapelv az, hogy ne órákat, hanem egy adott, jól definiált kisebb összeghatárig játszunk minden alkalommal. (Ha pedig nem megy felfele a szekér, akkor ékeljük ki!... képletesen)

Módszeres, jól időzített, türelmes játék ez kérem szépen.
Talán egy adózással kapcsolatos idézet illik ide legjobban, ami Colbert-től származik: "Adót szedni annyi, mint a lehető legkevesebb gágogás árán minél jobban megkopasztani egy libát."

Profi kaszinójátékosnak lenni pedig annyit tesz, hogy minél simábban, döcögők nélkül, folyamatosan és módszeresen legyen belőle bevételünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-roulette-strategiak.blog.hu/api/trackback/id/tr922768284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása