HTML

Rulett / Roulette Stratégiák

Stratégiablog Istvántól, a kaszinostrategiak.info hivatalos blogjaként.

Friss topikok

A jó kezdő széria

Istvan (Kaszinostrategiak) 2010.12.27. 18:22

Sziasztok ismét, régen írtam már, bokros teendőim lefoglaltak.

Legutóbb a rossz kezdő szériával foglalkoztam így most ideje lenne valami pozitívról írni. Vegyük azt az esetet, hogy most elsőre nyertünk.

Változó mennyit lehet az első 4-5 kör alatt összenyerni, 100-as kezdő kasszával nyerhetünk 15-20-at is de az is előfordulhat, hogy csak 4-5-ig tudunk felmenni nagyobb visszaesés nélkül.
Ilyenkor jön egy szopó széria, így érdemes abbahagyni és megtartani a nyereményt ha úgy érezzük, hogy valami nem az igazi.

Például 111-re érkezve vesztünk 6-ot. Ez tipikusan az a helyzet amikor meg kell állni. Az eredmény így is +5, tehát teljesen jók vagyunk.

A az első visszaesés szerencsés esetben 93-98 közé esik, rosszabb esetben (persze ha még ésszel játszunk!!!) 85-90 környékére.

Jobb volt az a példabeli +5! ;)

Amitől óva intek mindenkit, hogy a visszaeséseknél szopó szériában pl duplázzon vagy erőltesse bármelyik stratégiát:
 

... "nehogy már 11x se jönnön ki egymás után" ...


DE! És a legszörnyűbb, hogy amikor már csak annyi pénzed marad, hogy pont nem tudod megduplázni az előző téteket, akkor fog bejönni az eredeti elgondolás mondjuk 13-14x-re (csak példát mondtam).



Így az eredeti összegig nem tudsz felmenni, csak a veszteséget csökkentetted szerencsés esetben, de akkor is esztelen tétrakással.




Vonjuk le a konzekvenciát:

-A jó kezdő szériát becsüljük meg, pláne az abban elért nyereményt!


-A rossz kezdő szériát - ha már elkerülni nem tudjuk - vegyük rövidre és elegánsan távozzunk minimális veszteséggel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-roulette-strategiak.blog.hu/api/trackback/id/tr112542446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása