HTML

Rulett / Roulette Stratégiák

Stratégiablog Istvántól, a kaszinostrategiak.info hivatalos blogjaként.

Friss topikok

A rossz kezdő széria

Istvan (Kaszinostrategiak) 2010.12.27. 18:20

A jó kezdő szériát mindenki ismeri, azt hiszem nem kell bemutatni amikor az első 3-4 gurítás simán bejön és tartunk 5-10 (vagy téttől függően akár 50-100) Eurónál. Alakulhat úgy, hogy az első sikeres gurítás után jön egy rossz széria és körökön keresztül veszítünk.

Az első dolog ami remélem mindenkinek eszébe jut ilyenkor, hogy ez ugyan szar ügy/nap de ott van a veszteséglimitünk és annál többet nem veszthetünk.

Ilyenkor jön az a szemét kis gondolat: "volt már ilyen". Nekem is volt már olyan, hogy -10%-ból lementem -20-ba majd visszaérve 5-6% nyerőbe fújtam egy nagyot és elment erre egy jó óra amíg ezt elértem. (Jellemzően ilyenkor egyébként kis nyerőből van nagy visszaesés.)

 

 

EZ AZ AMIT EL KELL KERÜLNÜNK!!!

Csak az esetek kb 1-2%-ban lehet ezt megcsinálni. Ha lehet, akkor is inkább egy másik játékon. Sokszor volt olyan, hogy ruletten veszítettem 10-20 Eurót és ugyanaz visszajött Black Jack-en. Persze akkor a 10-20 Euró bőven fölötte volt még az akkori 5 Eurós veszteséglimitemnek.... nem ma volt.)

Mivel előre nem tudjuk megmondani mi lesz ezért a legbiztonságosabb rulett stratégia elem az, hogy tartjuk magunkat a veszteséglimithez. Ha annak annyi akkor nem játszunk tovább.

Mikor biztos az, hogy ezt nem szabad folytatni?
Egyértelműen például akkor ha egy "beragadt" duplázós vagy 3:1-re fogadós pár kör után stratégiát váltva egy másik stratégia is ugyanazt a rossz szériát hozza már az 1-2. körben is.
Az biztosan nem a mi napunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-roulette-strategiak.blog.hu/api/trackback/id/tr192542445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása