HTML

Rulett / Roulette Stratégiák

Stratégiablog Istvántól, a kaszinostrategiak.info hivatalos blogjaként.

Friss topikok

Nyerj úgy pénzt, hogy még nem is játszottál

Istvan (Kaszinostrategiak) 2011.02.16. 22:31

Előre leszögezem, hogy ez a bejegyzés inkább kezdőknek és haladóknak szól.

Sok problémát okoz az elején, hogy nem érezzük a határt. Nem egyszer fordulhatott már elő, hogy egyszer nyertünk 100-120 Eurót 10-20 perc alatt, majd a következő nap el is ment az egész.
Mindez 2 okból következett be:
-nem volt stratégia a nyeremény mértékét illetően
-rövid időn belül nagy nyereség után gyors veszteség jön ha röviddel utána játszunk

Hogy induljunk hát neki?

Fordítva!
Nagyon kevesen tudják, hogy mennyi pénzt költenek. Én tudom napi és havi bontásban is. Persze leszoktam már arról, hogy feljegyezzek minden biszbaszt, mint az elején (akkor a 200 Ft-os sütit is felírtam...később meglátod miért) de muszáj egyfajta kontrollt szem előtt tartani.
Így hát javaslom mindenkinek, hogy kezdje pénzügyeinek összeírásával.

Itt nem kell semmi bonyolultra gondolni. Ami nagyon fontos, hogy alkossunk különböző, jól elkülöníthető tételcsoportokat.

 Nálam ezek anno az Élelmiszerek, Rezsiköltségek, Egyéb tételek, Utazási költségek (munkából adódóan), Nem várt tételek és a Tartós fogyasztási cikkek voltak, mint csoportok. Minden blokkot megőriztem és beírtam a megfelelő összeget a megfelelő helyre. Hóvégére ezzel pontos képet kapunk arról, hogy általában mi mennyi.

 Ha egy tételcsoportot megcélzunk mint havi nyereményszint célt akkor sokkal előrébb jutunk, mintha vaktában pörgetünk!

Választásunk essen olyan tételcsoportra, aminek az értéke nagyjából minden hónapban egy szinten mozog. Ilyen lehet például az étel, rezsi költségek és nyilván ezek olyan dolgok amik napi szinten picinek tűnnek de hó végére tetemesre rúghatnak.

Ebben az esetben igen jó példa kezdésnek a napi betevő . Nyilván nem azt mondom, hogy ha vesztesz akkor másnap ne egyél :) de már kezdő szinten is fel lehet fejlődni odáig, hogy napi 2-3000 Forintot összeszedjen az ember és ezt a szintet tartani tudja. Nem mellékes, hogy ez havi szinten akár 90.000 Forintot is jelenthet!

Így egy tétel el is tűnhet a havi költségösszesítőből, innentől kezdve pedig fordíthatjuk másra is pénzünket. Ez persze csak a kezdet, de mindenképp egy nagyon jó módszer arra, hogy egy kezdő vagy haladó játékos tényleges, megfogható, az életében is jelenlévő célhoz igazítsa játékstílusát.Azt pedig direkt nem is említettem, hogy a fölösleges kiadások kordában tartásával (amik eddig lehet, hogy szemet se szúrtak) már játék nélkül is nyertünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-roulette-strategiak.blog.hu/api/trackback/id/tr402666642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása