HTML

Rulett / Roulette Stratégiák

Stratégiablog Istvántól, a kaszinostrategiak.info hivatalos blogjaként.

Friss topikok

Mennyi legyen a kezdőösszeg?

Istvan (Kaszinostrategiak) 2010.12.27. 18:27

10 Euró? 50? Legyen 100 vagy elég 80 mert az majdnem 100?

Alapvetően rulettnél azt ajánlanám, hogy először is kezdjünk "egységekben" gondolkodni, ha a nyerő stratégiát akarjuk elsajátítani. 10 egység, 100 egység... persze ezzel elkerüljük azt is, hogy USD vagy EUR devizákhoz kötött legyen a stratégia de nem ez az igazi cél!

Az igazi cél egy kicsit a játékos pszichológiájával függ össze és az esélyekkel. Például 10 egységgel nem kezdhetünk neki 5 egységes tétet rakni. (Avagy 10 Eurós kasszával ne rakjunk fel 5-ös kezdő tétet.)
Az ajánlott tét / kassza arány az 1:100 vagy kisebb arány. Ez lefordítva annyit jelent, hogy ha pl. 100 Eurónk van a kasszában akkor 1 Eurós tétet célszerű alaptétnek választani. Mindezt 3 okból tesszük:

1. a stratégiának megfelelően 2-3 duplázásnyi/triplázásnyi összeggel mindenképp rendelkeznünk kell

2. kaszinóbónusz (nagyobb befizetés -> nagyobb bónusz)

3. a látszat

És itt a látszat igen fontos tényező, hiszen alapfeltétel a józan ész ha a stratégiát követni szeretnénk!

Mondok megint egy példát: ha 100-as kasszából veszítesz 5-6-ot akkor az még nem akkora őrület mintha 20-as kasszából veszíted el ugyanazt az 5-6-ot. Ha erre még ráduplázol akkor 20-as kasszánál a 10-12-es téttel már gyakorlatilag 0-ban vagy. 100-as kasszánál pedig valahol 80-85 között.

Az első esetben a kis kasszával lenulláztad magad mert egy bizonyos összeget szerettél volna nyerni és nem annyit, amennyire a kezdőkasszádból lehetőség volt.

Mindig az alapösszegnek megfelelően válaszd a nyerési célt!

Ez lefordítva:
nagyobb kezdő kassza = nagyobb napi nyereség
ráadásul rövidebb idő alatt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-roulette-strategiak.blog.hu/api/trackback/id/tr872542459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása