HTML

Rulett / Roulette Stratégiák

Stratégiablog Istvántól, a kaszinostrategiak.info hivatalos blogjaként.

Friss topikok

Egy "tutti" nyerő stratégia a neten, egy okos lehúzás

Istvan (Kaszinostrategiak) 2010.12.27. 18:29

A minap egyik kedves olvasó, Endre küldött egy emailt, hogy talált egy igen jól kinéző stratégiát a neten. Egy 4-5 post-tal rendelkező blogról van szó, ahol is az elégedett vásárló és játékos egy titkos stratégiát használ amiről sehol nem említi, hogy honnan érhető el.

Viszont van 3-4 videó. Azt kell mondjam egy zseniális átverésről van szó!

A videóban gyakorlatilag folyamatosan nyer duplán rakva a tucatokra és egyszerűen háromszorozza a tétet ha nem jön be az egyszeres. Ez eddig rendben is van de legrosszabb esetben maximum 2x kell neki dupláznia és mindig nyer.

Namost én végignéztem ezeket a videókat, összegyűjtöttem egy excel táblába a számokat és az azt megelőző tétrakásokat. 0, azaz nulla konzisztensség volt benne. Megnéztem ha mondjuk 1. és 2. tucatra rakva nyert az elsőn, akkor a következő körben mi vezérelheti az 1. és 3. tucatra fogadást. Piros-fekete valószínűség, páros-páratlan, magas-alacsony sőt a tucatok eddigi előfordulása. Semmi.
(ha valakit érdekel, elküldöm vagy felrakom ide a linket az excel file-hoz)

Viszont mindig nyer, így csak egyetlen dologra gondolhattam, hogy egész egyszerűen replikáltak egy flash animációt erre. Nem is olyan nehéz ez, mint ahogy elsőnek tűnik egyébként.
Ráadásul a bizonyító videó az valami 10-15x-ös sebességgel fut így elég nehéz lenne akár csak a vágásokat is észrevenni benne.

Egy email cím van feltüntetve ahol lehet érdeklődni. Én nem írtam erre, mert nem szeretnék spam listákra feliratkozni de elképzelhetőnek tartom, hogy egy automatikus válasz érkezik amiben egy átlag érdeklődő kérdéseire válaszol. Nevezetesen, hogy hol érhető el az oldal, nagyon jól működik a stratégia és ha bővebben érdekli akkor keresse fel őket, mert ott kaphatja meg az információt.

Az említett oldal a roulettesystemreview.blogspot.com
Érdekességképpen ajánlom csak a megtekintését, illetve mese gyanánt.

Itt olvasható egy nem éppen elégedett ügyfél panasza is, illetve a sztori ahogy a rendszer működik az email elküldésétől kezdve. Ez elég tanulságos. :)

www.gambling.co.uk/forums/general-casino-forum/47685-alex-morris-winner.html


Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy NINCS olyan stratégia amivel több száz EUR/USD/GBP megnyerhető folyamatosan, rövid idő alatt!

Mindig jön egy nagyobb visszaesés, amit ugye rossz/szopó szériának nevezünk. Ha felismerjük akkor már haladunk... de erről bővebben legközelebb!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-roulette-strategiak.blog.hu/api/trackback/id/tr262542465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása