HTML

Rulett / Roulette Stratégiák

Stratégiablog Istvántól, a kaszinostrategiak.info hivatalos blogjaként.

Friss topikok

Tisztázzuk! Alapfogalmak... +fejlesztés

Istvan (Kaszinostrategiak) 2010.12.27. 18:31

Mostanában nagyon sok helyen elég furcsa megközelítéseket olvastam.
-"játék stratégiák" és emellé "tétrakás"
-"duplázós", tükrözéses módszer, számisztika

Pár dolgot tisztáznék az én szemszögemből:

Stratégiák terén beszélhetünk tétrakási és tét emelési stratégiáról vagy módszerről. Tétrakási és játékstratégiát nincs értelme megkülönböztetni, mert a rulett játék lényege a tétrakásban rejlik.
Viszont a hova mellé társul a mennyit kérdés is, ez a tétemelési módszer.


Stratégia fajták:

Nagyon nagyon sokan és nagyon nagyon rosszul úgy gondolják, hogy minden olyan tétrakást, ahol vesztés esetén tétet emelünk a Martingale féle duplázással kell azonosítani.
Aki nem lát bele az végül is megteheti, viszont többről van szó, mint egyszerű tétemelésről. Arról nem is beszélve, hogy léteznek komplex tétrakási stratégiákra épülő ámde tétemeléses stratégiák, amik úgy egyébként a számisztikán alapulnak.

Tükröződések esetén azt értjük, hogy a találatok számsorában egy adott találat mintegy tükörként szolgál az előtte és utána jövő számoknak.
Például színek esetén p,p,f,f,f,Piros,f,f,f,p,p lehetne egy sorrend ahol a kiírt piros szolgál tükörnek.
Ugyanez megvalósulhat páros-páratlan és alacsony-magas számokra is viszont ezeket nehezebb észrevenni. Sőt (!) megvalósulhat konkrét számokra is, viszont ebben az esetben pedig nem tartanak olyan sokáig általában.

Számisztika alatt egész egyszerűen értékek közti ismétlődő összefüggéseket értünk, melyek az online roulette-nél előfordulnak. Nagyjából olyan ez mint amikor a valódi roulette kerék "csapágyas", de lényegében megfigyeléseinkre alapozva jobb esélyeink lehetnek.

Létezik ezeknek igen komplex vegyített változata, például a mindenki nagybátyja által kitalált stratégia. (Elnézést a szarkazmusért de ezt a stratégiát mindenhol úgy adják elő, hogy emberünk nagybátyja találta ki aki naphosszat kaszinóban üldögélt és jegyzetelt.)
Vannak ezen kívül nap eleji letámadásként felfogható stratégiák. 3-400 egység felrakásával nyerhetünk 20-at egy pörgetésre. 3 számon viszont oltári bukó.

Már készül az oldal tartalmának kibővítése a fenti témákban. Eddig is használtam őket de más leírni, mint használni.

Sőt videók is lesznek.

Ezenfelül készült egy kis eszköz is, melyet ingyenesen elérhetővé fogok tenni. Azoknak lesz a kedvence akik rögzítik a kipörgetett értékeket és/vagy számisztikát használnak.

Szóval érdemes lesz visszanézni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-roulette-strategiak.blog.hu/api/trackback/id/tr202542471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása